Terug naar overzicht

Zeelaan

de panne

Ontdek onze nieuwste ontwikkeling in DE PANNE

Ontdek het meest opwindende nieuwbouwproject in De Panne, recht in het hart van de bruisende winkelstraat van De Panne, de Zeelaan! Dit is jouw kans om als eerste op de hoogte te blijven en de nieuwste updates te ontvangen over deze unieke ontwikkeling.

Met zijn uitstekende ligging op slechts een steenworp van de Noordzee. Dit project biedt de ultieme combinatie van stijlvol wonen en de charme van een levendige kustplaats. Vanaf het moment dat je binnenstapt, omringt dit nieuwbouwproject je met een sfeer van modern comfort en verfijning.

Registreer hier

 

Pre-registreer nu om ervoor te zorgen dat je als eerste de kans krijgt om een plekje te bemachtigen in dit uitzonderlijke project. Word als eerste op de hoogte gebracht wanneer de verkoop van start gaat en mis deze unieke kans niet om een prachtig nieuw appartement aan te kopen op een van de meest gewilde locaties aan de Belgische kust.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets buitengewoons. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar om de zorgeloze levensstijl aan zee te ervaren, omringd door alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik. Jouw droomappartement wacht op je in De Panne - meld je nu aan voor exclusieve updates en wees als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Ready
to invest?

Een verstandige keuze! Het is een veilig en rendabel alternatief op het spaarboekje of beleggen in aandelen. Bovendien kan het al met een beperkt budget.

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Voorgevel appartementsgebouw Eymard
Middelkerke

Eymard

Wonen tussen polder en zee

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief