Terug naar overzicht

Princess Assistentieflats

Izegem

erkende assistentieflats

moderne appartemeten

hedendaagse woningen

gezellig thuis in Izegem

Princess is een nieuwbouwproject in Izegem met appartementen, erkende assistentieflats en moderne woningen. Hier komen jong en oud samen in een veilige en groene omgeving met alle ruimte om hun eigen leven te leiden. 

Het verlaagd BTW- tarief van 6% is van toepassing, als alle voorwaarden vervuld zijn.

erkende assistentieflats

Comfortabele woonomgeving voor jezelf en je partner, ouders of grootouders. 

Gemeenschappelijke ruimtes waar bewoners samenkomen: zoals het salon, het restaurant, de petanquebanen en de fitnessruimte.

tal van extra diensten die je leven alleen maar beter zullen maken

“Ik ben hier zeer gelukkig in dit appartement. Het staat mij enorm aan – alles bij de hand luchtig, ruim, alle comfort, tot in de kleinste beetjes. Niets tekort, hier ben ik zeer zeer tevreden!” 

Mireille Verbeelen

Voorgevel appartementen project Princess

erkende assistentieflats

 

Een slimme investering, voor de toekomst en voor nu. In de eerste plaats zorg je voor een comfortabele woonomgeving voor jezelf en je partner, ouders of grootouders. 

Zo zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar de bewoners samen kunnen ontspannen, zoals het salon, het restaurant, de petanquebanen en de fitnessruimte. Dankzij de ligging is het een veilige en vooral rustige omgeving. Bovendien biedt Kotee, een onderdeel van Motena, ook tal van extra diensten aan die je leven alleen maar beter zullen maken. Er is bovendien ook een centraal aanspreekpunt aanwezig.

Deze appartementen zijn te koop en te huur.

Ligging

Adres: Jonkvrouwstraat, Izegem

onze brochure laat je dromen

Laat je verder inspireren en ontdek de vele mogelijkheden van jouw toekomstige thuis of investeringsproject. Onze beelden, grondplannen en extra informatie geven jou het totaalpakket van dit prachtige project.

Ready
to invest?

Een verstandige keuze! Het is een veilig en rendabel alternatief op het spaarboekje of beleggen in aandelen. Bovendien kan het al met een beperkt budget.

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Izegem

Princess

gezellig thuis in Izegem

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief