Workspaces that work

Een aangename werkomgeving boost de productiviteit. Daarom creëren we werkplekken die comfort én welzijn ademen: een plek waar werknemers zich goed in hun vel voelen. Een bruisende sfeer en een gezellige community is onze hoogste prioriteit. Daarnaast hebben onze kantoren en kmo-units een knappe architectuur en zijn ze voorzien van een heel arsenaal aan slimme en duurzame technieken. Denk daarbij aan klimaatplafonds, uitstekende ventilatie, optimale verlichting, …

Wil je wegdromen bij je nieuwe werkplek of ben je nieuwsgierig naar onze projecten? Laat je hieronder inspireren door ons veelzijdig aanbod kantoren, vergaderzalen, co-work spaces en kmo-units.

Mensen in meeting

kantoor projecten

Ontdek het concept van een kantoorproject, meer dan alleen een werkplek. Vestig je bedrijf en medewerkers op een plek waar productiviteit hand in hand gaat met bedrijfsgroei.

co-working

Verken de wereld van co-working spaces, waar mogelijkheden samenkomen en een sterke communitygeest heerst. De perfecte omgeving voor samenwerking en inspiratie.

kmo-units

Kmo-Units onthullen een diversiteit aan kleinere bedrijfspanden gegroepeerd in parken. Met uiteenlopende afmetingen en voorzieningen bieden ze toegankelijke locaties met ruime showrooms of magazijnen.

commerciële projecten
nieuw
Luchtfoto Kortrijk Business Park
Kortrijk

Kortrijk Business Park

Happy people perform better
Voorgevel kantoorgebouw Souverain24
Watermaal-Bosvoorde, Brussel

Souverain24

Co-working space en vergaderzalen

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief