Terug naar overzicht

Kortrijk Business Park

Kortrijk
Luchtfoto Kortrijk Business Park

kantoren beschikbaar vanaf 190 m²
buzzynest - coworking
restaurant
polyvalente zaal 
ondergrondse parking

Happy people perform better

Liggen je ambities hoog en zijn je ideeën eindeloos? Dan is Kortrijk Business Park een ware aanrader. Al vanaf het prille begin werd de focus gelegd op jou, de eindgebruiker. Het uitgangspunt is niet voor niets: 'happy people perform better', waarbij we extra inzetten op het boosten van uw welzijn en productiviteit.

Daarnaast geniet het gebouw van een top ligging, op de kop van het Beneluxpark, en een uitstekende visibiliteit. Een ware eye-catcher.

Voorgevel Kortrijk Business Park

Troeven Kortrijk Business Park

Ontsnap aan de files

Dankzij de slimme locatie, op de kop van het Beneluxpark, geniet je van een optimale bereikbaarheid met directe aansluiting op belangrijke verkeersassen en toch vlakbij het centrum.

Hogere productiviteit

KBP is in alle opzichten een aangename werkplek, wat leidt tot happy medewerkers, minder verloop en een hogere productiviteit.

Denk aan de toekomst

Een duurzame werkplaats in elk opzicht met een sterke focus op het comfort van de eindgebruiker.

We create more than just places

Wandelpad langs water met Kantoorgebouw Kortrijk Business Park op achtergrond
Kantoorgebouw Kortrijk Business Park aan het water

sustainability

het gebouw

Één van de belangrijkste pijlers bij de ontwikkeling van Kortrijk Business Park is dat er omzichtig omgegaan wordt met energie. Daarvoor gebruiken wij onder meer LED verlichting met daglicht compensatie, klimaatplafonds, vraaggestuurde ventilatie voor vergaderruimtes,...
 

BREEAM very good

BREEAM is een internationale certificatie voor kantoorgebouwen. Deze certificatie beoordeelt gebouwen op duurzaamheid. Met Kortrijk Business Park behalen wij een BREEAM very good certificaat.
 

happy people perform better

Bij Kortrijk Business park zorgen wij voor een optimale werkomgeving.

Wie geniet er niet van een wandeling in de buitenlucht? De aanwezigheid van voldoende daglicht en een groene omgeving zijn bevorderlijk voor het algemeen welbevinden wat bijdraagt aan een gezond team.

Een goede ventilatie en de juiste temperatuur zorgen voor en toename van de productiviteit. 

De war for talent is een lastige strijd maar met de juiste uitstraling en een sterke branding is de eerste indruk alvast verzekerd.

Binnentuin Kortrijk Business Park
Interieur Kortrijk Business Park

Oog voor detail

In Kortrijk Business Park geniet u van de vele gedeelde faciliteiten die het gebouw rijk is, zoals een restaurant, polyvalente zaal, douches, lockers, ... 

De imposante inkom zorgt voor de nodige bedrijfsdynamiek. Bezoekers zullen onthaald worden door de receptioniste die hen met veel plezier zal doorverwijzen naar uw kantoor. 

 

lichtrijke ruimtes

In de inkom worden enkele meetingpods voorzien. Deze ruimtes kunnen dienen als een wachtruimte voor gasten, als persoonlijke workspace of als een zone voor informele meetings. 

De afwerking is van hoge kwaliteit en zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. 

Interieur Kortrijk Business Park

Ligging

Kortrijk Business Park is gelegen op de kop van het Beneluxpark. Een strategische locatie, met grote zichtbaarheid, vlakbij de E17, ring van Kortrijk en nabij het centrum.

Adres: Beneluxpark 26, 8500 Kortrijk

onze brochure laat je dromen

Laat je verder inspireren en ontdek de vele mogelijkheden van jouw toekomstige thuis of investeringsproject. Onze beelden, grondplannen en extra informatie geven jou het totaalpakket van dit prachtige project.

Kantoren
te huur

In Kortrijk Business Park worden de kantoorruimtes te huur aangeboden. Interesse? Contacteer ons zeker voor een vrijblijvend bezoek.

Logo Vesta
Logo Vesta

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief