Terug naar overzicht

B52

Oudergem, Brussel
B52 gebouwen omgeving met snelweg

prime-A kantoren

vlotte bereikbaarheid

BREEAM & WELL

Herontwikkeling naar premium kantoren

Liggen je ambities hoog en zijn uw ideeën eindeloos? Dan is B52 een ware aanrader. Al vanaf het prille begin werd de focus gelegd op jou, de eindgebruiker. Het uitgangspunt is niet voor niets: 'happy people perform better', waarbij we extra inzetten op het boosten van het welzijn en productiviteit van de mensen in het gebouw.

Het gebouw is gelegen langs de Herrmann-Debrouxlaan 52 in Oudergem. Dit is een belangrijke invalsweg naar de stad Brussel. Zowel met de wagen als het openbaar vervoer is dit gebouw vlot bereikbaar.

Interieur B52 kantoren

Troeven B52

Productiviteit

B52 wordt herontwikkeld met de focus op welzijn en productiviteit. Dit vooruitstrevend gebouw zorgt voor een uitstekende werkomgeving dankzij uitgebreide ventilatie, grote raampartijen, ... . De aangename werkomgeving zorgt voor gelukkige medewerkers, minder verloop en een hogere productiviteit.

Groene omgeving

B52 ligt vlakbij het prachtige Zoniënwoud, die gekend staat als de groene long van Brussel. Deze omgeving maakt het mogelijk om over de middag een leuke wandeling te doen of te sporten.

Certificiaties

De nieuwe ontwikkeling beoogt een WELL en BREEAM certificaat. Beide certificaties staan in het teken van duurzaamheid, innovatie en welzijn.

We create more than just places

Buitenomgeving B52
B52 interieur gelijkvloer

Ideale werkomgeving

Door rekening te houden met de '9 features of a healthy building' wordt een aangename werkomgeving gecreeerd. Onder meer de aanwezigheid van veel daglicht door de grote raampartijen, groene zichten en een uitgebreide ventilatie is het gebouw bevorderlijk voor het algemeen welbevinden, wat bijdraagt aan een gezond team.

De war for talent is een lastige strijd maar met de juiste uitstraling en een sterke brandig heb je alvast je eerste indruk verzekerd.

Certificatie

Op het vlak van duurzaamheid worden de nodige maatregelen getroffen. Zo zal het nieuwe gebouw een WELL en BREEAM certificaat nastreven. Het bestaande gebouw zal een volledige renovatie ondergaan. 

WELL certificatie

WELL is een certificatie die staat voor de gezondheid en het welzijn van mensen in het gebouw. Belangrijke aspecten voor WELL zijn de luchtkwaliteit, verlichting, innovatie, etc.

BREEAM certificatie 

BREEAM is een internationale certificatie voor kantoorgebouwen. Het is de bekendste tool voor het evalueren van duurzaamheid in gebouwen. 

Voorgevel B52 kantoren

Ligging

B52 ligt langs de Herrmann-Debrouxlaan in Oudergem. Het is een invalsweg tot Brussel met een vlotte bereikbaarheid. Zo is er een busstop voor het gebouw en is de metro 'Herrmann-Debroux' vlakbij.

Adres: Herrmann-Debrouxlaan 52, Brussel (Oudergem)

onze brochure laat je dromen

Laat je verder inspireren en ontdek de vele mogelijkheden van jouw toekomstige thuis of investeringsproject. Onze beelden, grondplannen en extra informatie geven jou het totaalpakket van dit prachtige project.

te huur

Wilt u uw bedrijf laten groeien in deze schitterende werkomgeving? Neem dan zeker contact op met ons team voor meer informatie. 

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Zijkant voorgevel gebouw Royale93
Brussel

Royale93

Een werkomgeving die productiviteit boost

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief