Terug naar overzicht

Les Pierres

Durbuy

groene rustige omgeving

duurzaam & energievriendelijk

centrale ligging, vlakbij Durbuy

Wonen in het hartje van de Ardennen

Ontspannen wonen in de rustige omgeving van Durbuy? Onze woningen en appartementen in Bomal-sur-Ourthe zijn omgeven door prachtige landschappen en liggen op een steenworp van de Ravel fietsroute. Het netwerk van 'Réseau Autonome des Voies Lentes’ is een veilige plek voor wie houdt van rust. Het parcours van groene wegen biedt meer dan 45 routes om te fietsen, wandelen of paardrijden. Ideaal voor een uitstapje met het hele gezin om te ontspannen te midden van de natuur.


Kies uit diverse woongelegenheden die voorzien in alle leefcomfort. Variërend van 2-slaapkamerappartementen tot 3 en 4 slaapkamer duplexen of één van onze ruime woningen.

Troeven Les Pierres

Het mooiste stukje van de Ardennen

Sportief mountainbiken of genieten van een ontspannende fietstocht? Project Les Pierres ligt op een steenworp van de Ravel-fietsroute, die zich uitstrekt van Bomal-sur-Ourthe naar Durbuy. Ook de avonturiers kunnen hier hun energie kwijt in het nabijgelegen avonturenpark. Zin in een rustige wandeling? In de ruime omgeving van Bomal bevinden zich tal van wandelroutes en paden.

Lekker genieten

Naast sport en ontspanning staat de streek rond Bomal-sur-Ourthe ook bekend voor zijn gastronomie en lokale delicatessen. Haal als foodie je hartje op in één van de vele restaurants en brasseries die Durbuy rijk is.

Geniet van een vue imprenable

Geniet van een vue imprenable. De woningen begeven zich middenin een groene oase met prachtige natuur en wandelpaden in de omgeving. Volgroeide bomen en bossen geven een gevoel van rust en privacy. Kortom, de ideale woonplaats in de Ardennen. 

je eigen vakantievastgoed in Durbuy

Parkeer je wagen aan de voorziene staanplaatsen of in één van de carports op het domein. Berg je fiets op in de overdekte fietsenstalling van het gebouw. Kom tot rust in de prachtige omgeving van Durbuy, omringd door de adembenemende natuur van de Ardennen. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Geniet van het ultieme wooncomfort aan de route d’Izier.

 

Maak van Durbuy jouw thuis en kom volledig tot rust in de Ardennen.

Op zoek naar het ideale tweede verblijf of jouw nieuwe thuis in de Ardennen? Dan is een appartement of woning in Les Pierres de ideale match. Deze regio staat bekend om zijn adembenemende landschappen en unieke mix van natuur, cultuur en avontuur. Een plaats die,  dankzij zijn ligging, de ideale locatie is voor wie aan de dagelijkse drukte wil ontsnappen.

 

Welkom in Durbuy!

Project Les Pierres biedt keuze uit een grote waaier aan woongelegenheden, met een mix van indelingen en mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een cosy appartement of een ruime duplex. 

Onze appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers. Daarnaast hebben we ook duplex appartementen met 3 en 4 slaapkamers. In een volgende fase komen ook 18 woningen op de site. Je wagen veilig parkeren kan op één van de buitenstaanplaatsen of in een carport. Ook aan fietsers werd gedacht. Zo zijn er overdekte fietsstaanplaatsen beschikbaar. Daarnaast beschikt gebouw A over 6 extra kelderbergingen voor meer opslagruimte.

Deze verkaveling biedt niet alleen een diversiteit aan woningen, maar ook alle nodige faciliteiten om het ultieme wooncomfort te ervaren.

ligging

Rue au-dessus de Hans, 6947 Durbuy

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over Les Pierres?

Aarzel dan niet om onze brochure te downloaden!

Ready
to invest?

Een verstandige keuze! Het is een veilig en rendabel alternatief op het spaarboekje of beleggen in aandelen. Bovendien kan het al met een beperkt budget.

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Middelkerke

Eymard

Wonen tussen polder en zee

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief