Terug naar overzicht

Princess

Izegem

moderne appartemeten

hedendaagse woningen

erkende assistentieflats

gezellig thuis in Izegem

Locatie: Izegem
Projectomvang: mix van moderne woningen, appartementen en assistentieflats

  • Groene, rustige omgeving
  • Vlotte bereikbaarheid & vlakbij centrum
  • Alle nodige faciliteiten op wandelafstand
  • Praktisch & hoogwaardige afwerking

 

OPENDEURDAG

Zaterdag 22 april van 10u - 13u
Jonkvrouwstraat, Izegem

Troeven Princess

Groene, rustige omgeving

Een groene omgeving maakt je gelukkig en gezond. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom besteden wij bij elk vastgoedproject veel aandacht aan de groene omgeving en de afwerking ervan. Alle bewoners van Princess kunnen genieten van het groen. Vanop hun terras hebben ze een mooi en rustgevend uitzicht.

Praktisch & hoogwaardig afwerking

Elke Princess woning werd gebouwd met duurzame, energiezuinige materialen en voldoet aan de strengste isolatienormen. Daarnaast zijn de appartementen, huizen en assistentieflats gekenmerkt door hun lichtrijk karakter en praktische indeling.

Vlotte bereikbaarheid & vlakbij centrum

Het centrum van Izegem ligt slechts 1 kilometer verderop. Je hebt een vlotte toegang tot openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

Alle nodige faciliteiten binnen wandelafstand

Winkel-, eet- en sportgelegenheden liggen allemaal op wandelafstand.

Een gezellige buurt met woningen, appartementen en assisentieflats

Princess is een veelzijdig nieuwbouwproject in Izegem met zowel appartementen, erkende assistentieflats als moderne woningen.

Er valt vandaag veel te beleven in Izegem; lekkere plekjes, groene trekpleisters zoals Het Rhodesgoed, sport en water gelegenheden en nog zoveel parels om te ontdekken. Naast de rustige en groene omgeving is er een brede mix aan 2- en 3-slaapkamer appartementen beschikbaar.

Op dit moment zijn er nog 5 instapklare appartementen te koop. In september 2022 werd de laatste fase gelanceerd. Hierdoor is er opnieuw een ruim aanbod beschikbaar.

Het verlaagd BTW- tarief van 6% is van toepassing, indien alle voorwaarden vervuld zijn.

appartementen

 

Met de laatste fase realiseren we 31 prachtige appartementen gebouwd volgens de nieuwste trends.

De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve materialen. Als extra troef heeft elk appartement een aangenaam terras of leuke tuin. Dankzij de grote raampartijen en zuidgerichte oriëntatie komt er ook veel zonlicht binnen. De appartementen hebben een woonoppervlakte tussen 71 en 98m².


Wil je meteen verhuizen? Dan hebben we nog enkele instapklare appartementen te koop. 

AFSRPAAK MAKEN

moderne woningen

 

In het midden van de site vind je 19 woningen. Zowel de rijwoningen als de halfopen bebouwingen beschikken over drie slaapkamers, een private tuin en een garage. 

De woningen hebben een moderne uitstraling en zorgen voor een ruim gevoel dankzij de open keuken en grote schuiframen met zicht op het terras en de tuin. Elke woning heeft een leefoppervlakte van 131-142m² met een perceel variërend van 176-311m². 

Helaas, alle woningen zijn ondertussen uitverkocht

Zijkant gevel woning princess
Voorgevel appartementen project Princess

erkende assistentieflats

 

Een slimme investering, voor de toekomst en voor nu. In de eerste plaats zorg je voor een comfortabele woonomgeving voor jezelf en je partner, ouders of grootouders. 

Zo zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar de bewoners samen kunnen ontspannen, zoals het salon, het restaurant, de petanquebanen en de fitnessruimte. Dankzij de ligging is het een veilige en vooral rustige omgeving. Bovendien biedt Kotee, een onderdeel van Motena, ook tal van extra diensten aan die je leven alleen maar beter zullen maken. Er is bovendien ook een centraal aanspreekpunt aanwezig.

Deze appartementen zijn te koop en te huur.

Ligging

Jonkvrouwstraat, Izegem

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over Princess? Aarzel dan niet om onze brochure te downloaden! Of breng een bezoekje aan aan modelappartement.

 

Vanaf september 2023 nieuwste en laatste fase: blok B.

Ready
to invest?

Izegem geniet van een sterke (ver)huurmarkt. Dat maakt de appartementen en woningen erg aantrekkelijk en biedt een hoger rendement. 

Om jouw investering zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben we verschillende afwerkingspakketten voorzien(bv. gordijnen, schilderwerken, vloeren). Zo kan je zonder zorgen een huurklaar appartement op de markt zetten.

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Appartementsgebouwen project Jabit\\\'O
Jabbeke

Jabit'O

Energiezuinig wonen in Jabbeke

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief